Despre Lucian Sofronie

Filmez din pasiune! Pun accentul pe calitate si creez filme with a twist. Dublez experienta cu creativitatea si folosesc cele mai performante softuri pentru a reda artistic clipele de mare bucurie din viata voastra.

In 2015 am avut primul contact cu videografia de eveniment, si a fost „dragoste la prima vedere”. Am fost indeajuns de norocos sa fiu luat sub tutela unui videograf de top din tara, care mi-a permis sa „fur meserie” si care m-a ajutat sa cresc.

De patru ani, surprind pe film emotia a sute de cupluri care au spus „Da!” – da vietii impreuna, da amintirilor frumoase.

Fericirea oamenilor ma motiveaza sa ma dedic in totalitate momentului si este singura inspiratie de care am nevoie.

Va invit la o cafea sa ne cunoastem si sa cream impreuna filmul momentelor speciale din viata voastra!

4
ANI
138
CLIENTI
173
PROIECTE
 1. PRIMII PASI

  In 2015 am avut primul contact cu industria videografica. Am inceput sa lucrez ca editor pentru un renumit videograf de eveniment, care mi-a permis sa „fur meserie” si care m-a ajutat sa cresc.
  Incep sa ma dedic din ce in ce mai mult, si cu pasi inceti incep sa lucrez si la proiecte personale.

 2. PE CONT PROPRIU

  Increzator in bagajul de cunostinte, si constient ca mai am multe de invatat, fac primii pasi pe cont propriu in videografia de eveniment. Cunosc oameni noi si usor, usor incep sa imi creez un stil propriu.

 3. CURAJ

  Daca anul trecut mai aveam uneori emotii, fiind primul an pe cont propriu, in 2017 mi-am invins toate fricile si mi-am propus sa urc cat de mult pot! Dau tot din mine, iar munca este rasplatita printr-un numar mare de aprecieri. Doresc totusi o schimbare, si incerc noi influente, testand stiluri noi in cautarea unui stil propriu.

 4. REINVENTARE

  Realizez ca nu este despre ce se cere, ci despre ce se ofera, si imi propun sa ma autodepasesc si sa aduc un aer nou filmelor mele. Este anul meu!